Pagina se încarcă

Serviciile noastre

sala de forță

Recent Renovată, sala de forță este gata să primească persoane motivate care ne inspiră spre realizări noi.

Atmosfera perfectă pentru mușchii dumneavoastră. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Persoana care nu acceptă scuzele este antrenorul personal, antrenorul perfect este în echipa noastră, nu e nevoie să mai cauți, vino la noi! Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Dotați cu cea mai nouă fitness tehnică, vă provocăm la noi rezultate și succese. Sunteți gata să le obținem împreună? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Gestionarea timpului este un aspect important pentru persoanele care dorescă să-și atingă scopurile de aceea noi vă propunem la dispoziție flexibilitatea. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing.

cosmetologie

suntem in cautarea frumusetii deoarece indiferent cat de frumoasa ar fi o persoana, ea nu crede ca este frumoasa cu adevarat.

Lucrările noastre sunt realizate în cele mai bune condiții sanitare, acuratețea executării lucrărilor la cel mai înalt nivel posibil. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Salonul de frumusețe Artemida - unicul salon clasa Premium din orașul tău, dotat cu echipament de calitate superioară. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Utilizarea metodelor secrete de înfrumusețare este ceea ce ne ajută să selectăm varianta unui look care vi se potrivește cel mai bine. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Cele mai calitative branduri cosmetice din lume, Artemida lucrează exclusiv doar cu brandurile recomandate din domeniul frumuseții. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

frizerie

stilul părului este ca un instrument de artă. lasăne pe noi să-ți arătăm cum se face. îți renaștem auto-inspirația.

Coafura și frizura te prezintă de aceea este nevoie de un specialist care vede ceea ce nu poate vedea nici chiar clientul în părul lui. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați în timp ce profesioniștii își materializează ideile în capodopere, reacția dumneavoastră finală este plăcerea noastră. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Frizeri iscusiți care mereu știu să-și facă treaba. Ei mereu te uimesc cu originalitatea și pasiunea cu care se dedică lucrului. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Pentru a da viață artelor frizerii noștri dispun de cele mai bune instrumente . Nu vă rămîne decît să le oferiți timp și dispiziție bună în timpul lucrării. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesettingdustry.

solariu

pielea ta merită răsfăț. artemida te invită să-ți alinți pielea așa cum nu ai mai făcuto pînă acum.

Solarium de marcă italiană. Simte calitatea pe propria piele. Solariul artemida este unul din cele mai confortabile de pe piață, nu ezita să faci o procedură de bronzare. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Solariul are 52 de lămpi cu putere de 200 WT, prevede un bronz efectiv, salon încăpător și program de regulare a temperaturii. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Water Fresh. Briză de ploaie dă impresia unui duș rece. Program «lipsa zonelor umbrite» permite bronzarea în măsură egală a corpului, dotarea cu stereo audio te relaxează și te încarcă pozitiv în timpul bronzării

Datorită procesului de bronzare efectuat în solariul nostru, pielea devine nu doar mai bronzată dar și mult mai fină ceea ce nu are cum să nu-i mulțumească pe clienți. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesettingdustry.

sauna

probabil unul din cele mai plăcute metode de relaxare odihnă și profilaxie a propriului corp.

Sauna facea parte din ritualul de ingrijire al femeilor din lumea antica, datorita efectelor deosebite pe care le avea asupra pielii. In zilele noastre, doamnele apreciaza nu numai pielea frumoasa, dar si starea de bine pe care o resimt și dupa iesirea din saună.

Temperatura ridicata din sauna si umiditatea determina organismul sa transpire abundent, proces care permite eliminarea toxinelor si curatarea in profunzime a pielii. Datorita dusurilor reci luate în reprizele de sauna se evita suprasolicitarea inimii.

Pe termen scurt sauna aduce relaxare si o stare de bine, iar pe termen lung intareste sistemul imunitar, lupta impotriva stresului si a infectiilor, imbunatateste functionarea sistemului circulator si exercita o actiune tonifianta asupra pielii.

Sauna facea parte din ritualul de ingrijire al femeilor din lumea antica, datorita efectelor deosebite pe care le avea asupra pielii. In zilele noastre, doamnele apreciaza nu numai pielea frumoasa, dar si starea de bine pe care o resimt și dupa iesirea din sauna

Top