Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/artemida-beauty.md/httpdocs/components/Autoload.php on line 6
Servicii - Artemida

Pagina se încarcă

Serviciile noastre

sala de forță

Un nou concept, o noua sala, noi incercari. Totul este adaptat pentru a te inspira si motiva in alegerea unui stil de viata sanatos ce are la baza miscare activa.

Antrenorii sunt la dispozitia D-stra pentru a va ghida pentru inceputul sau tot parcursul antrenamentelor. Pentru doritori dispunem de un spectru larg de alimente sportive de prima calitate.

La noi găsiți numai utilaj performant de calitate superioară.

Personal calificat si dedicat spre atingerea obiectivelor clientilor.

Gestionarea timpului este un aspect important pentru persoanele care dorescă să-și atingă scopurile de aceea noi vă propunem la dispoziție flexibilitatea.

cosmetologie

Frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o deține.

Lucrările noastre sunt realizate în cele mai bune condiții sanitare, acuratețea executării lucrărilor la cel mai înalt nivel posibil. Depunem suflet si dragoste in ceea ce facem, ce si se resimte pe pielea clientilor nostri.

Cosmetologia noastra este unica cosmetologie de clasa Premium din orașul tău, dotat cu echipament de calitate superioară.

Utilizarea metodelor secrete de înfrumusețare este ceea ce ne ajută să selectăm varianta unui look care vi se potrivește cel mai bine.

Cele mai calitative branduri cosmetice din lume, Artemida lucrează exclusiv doar cu brandurile recomandate din domeniul frumuseții.

frizerie

Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

Coafura și frizura te prezintă de aceea este nevoie de un specialist care vede ceea ce nu poate vedea nici chiar clientul în părul lui.

Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați în timp ce profesioniștii își materializează ideile în capodopere, reacția dumneavoastră finală este plăcerea noastră.

Frizeri iscusiți care mereu știu să-și facă treaba. Ei mereu te uimesc cu originalitatea și pasiunea cu care se dedică lucrului.

Pentru a da viață artelor frizerii noștri dispun de cele mai bune instrumente . Nu vă rămîne decît să le oferiți timp și dispoziție bună în timpul lucrării.

solariu

Pielea ta merită răsfăț! Artemida te invită să-ți alinți pielea așa cum nu ai mai făcuto pînă acum!

Solarium de marcă italiană. Simte calitatea pe propria piele. Solariul artemida este unul din cele mai confortabile de pe piață, nu ezita să faci o procedură de bronzare.

Solariul are 52 de lămpi cu putere de 200 WT, prevede un bronz efectiv, salon încăpător și program de regulare a temperaturii.

Water Fresh. Briză de ploaie dă impresia unui duș rece. Program «lipsa zonelor umbrite» permite bronzarea în măsură egală a corpului, dotarea cu stereo audio te relaxează și te încarcă pozitiv în timpul bronzării

Datorită procesului de bronzare efectuat în solariul nostru, pielea devine nu doar mai bronzată dar și mult mai fină ceea ce nu are cum să nu-i mulțumească pe clienți.

sauna

Probabil unul din cele mai plăcute metode de relaxare odihnă și profilaxie a propriului corp.

Sauna facea parte din ritualul de ingrijire al femeilor din lumea antica, datorita efectelor deosebite pe care le avea asupra pielii. In zilele noastre, doamnele apreciaza nu numai pielea frumoasa, dar si starea de bine pe care o resimt și dupa iesirea din saună.

Temperatura ridicata din sauna si umiditatea determina organismul sa transpire abundent, proces care permite eliminarea toxinelor si curatarea in profunzime a pielii. Datorita dusurilor reci luate în reprizele de sauna se evita suprasolicitarea inimii.

Pe termen scurt sauna aduce relaxare si o stare de bine, iar pe termen lung intareste sistemul imunitar, lupta impotriva stresului si a infectiilor, imbunatateste functionarea sistemului circulator si exercita o actiune tonifianta asupra pielii.

La rândul său, Artemida vă oferă nu numai o saună, ci și o piscină, o zonă de relaxare, un minibar și o masă de biliard.

Top